NAŠE USLUGE

Profesionalne odžačarske usluge

Nema ništa lepše od sedenja u vašem domu sa lepom toplom vatrom koji pucketa iz kamina, ali mnogi ljudi ne shvataju važnost redovnog održavanja dimnjaka. Sa preko 30 godina kombinovanog iskustva možemo da ponudimo neke od najboljih alata i tehnologije kako bismo efikasno i sigurno očistili vaš kamin i dimnjak. Od popravke dimnjaka, zidanja dimnjaka, čišćenja kuhinjskih ventilacija ili bilo kakvih vaših potreba, imamo profesionalno iskustvo i opremu za obavljanje posla.

odzak ciscenje odzacarske usluge

Čišćenje i inspekcija dimnjaka

Važno je redovno održavanje dimnjaka, bez obzira koliko se dimnjak često koristi. Bez obzira da li vam je potreban pregled ili dubinsko čišćenje, naše vrhunsko iskustvo čini nas jednim od najkompetentnijih firmi da rešimo vaš problem.

odzak odzacarske usluge

Zidanje i popravka dimnjaka

Kada je u pitanju zidanje i popravka dimnjaka, na pravom ste mestu. Od instalacije novog poklopca dimnjaka do popravke starih kanala za sušenje možete se oslonite na nas da će se obaviti posao na vreme i po pristupačnoj ceni.

ciscenje kuhinjske ventilacije odzacarske usluge

Čišćenje ventilacije u kuhinjama i zgradama

Svež vazduh u zgradama je ključ za sigurne, udobne i efikasne uslove rada. Suštinski faktor je da sistemi za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju moraju biti čisti. Neizbežno je da se svi kanali zaprljaju u određenom vremenskom periodu.

ČIŠĆENJE DIMNJAKA

KADA POZVATI ODŽAČARA

SAVETI

  • kada dimnjak slabo vuče ili uopšte ne vuče
  • kada senzor na plinskom brojilu upozorava na nepravilan rad dimnjaka
  • kada kod upotrebe plinskog brojila dolazi do vlaženja glatkih površina u prostoru, postoji mogućnost da se radi o vraćanju dimnih gasova
  • kada iz dimnjaka osetimo neugodan miris
  • kada čujemo da se nešto urušava u dimnjaku
  • kada dođe do pojave vlage oko i u dimnjaku
  • nakon nastanka požara u dimnjaku
  • pre priključivanja novog brojila na stari dimnjak
  • pre priključivanja brojila na novi ili nekorišćeni dimnjak
  • pri nameri promene ložišta i/ili vrste goriva
dimnicar odzacarske usluge 1

ZADOVOLJNI KORISNICI

“Jako sam zadovoljan odžačarskim uslugama. Brzo su rešili moj problem sa zapušenim odžakom. Sve preporuke.”

Bojan Đorđević - Prodavac

“Svakog meseca koristim usluge čišćenja kuhinjske ventilacije. Nakon čišćenja ventilacija prodiše, što je važno za moj restoran.”

Milan Radovanović - Šef kuhinje

“Godinama sarađujemo, kada god sam imala problem sa ventilacijama, problem mi je rešen za kratko vreme. Svež vazduh se ponovo vrati u krancelarije.”

Jasna Cvejić - Kancelarijski službenik